Program:


08:30
Morgenmad & Registering

09:00
Velkomst ved Carsten Weis, adm. direktør, Kompetera og Lars Jacobsen, Chefredaktør, Computerworld
Introduktion om effekt - hastighed, omstilling og automatisering
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld
Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.
Oplægsholder:
Carsten Weis
Adm. direktør
Kompetera

09:15
Morten Gade Christensen - Bankdata
Oplægsholder:
Morten Gade Christensen
CIO
Bankdata

09:45
Fireside chat med Morten Gade

10:00
Steal the idea - præsentation af de fem steal the idea talere på scenen

10:15
Pause

10:30
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
SPOR 1
10:30 - 11:00 (30 min)
Komplette storage-løsninger fra HPE med InfoSight, Nimble og 3PAR

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 2
10:30 - 11:00 (30 min)
HP Inc.

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 3
10:30 - 11:00 (30 min)
Veeam

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 4
10:30 - 11:00 (30 min)
CT Global / Azure

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 5
10:30 - 10:55 (25 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg


11:05
Pause

11:15
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
SPOR 1
11:15 - 11:45 (30 min)
Softwaredefineret og forretningsdikteret netværk til alle og alting med Aruba

Line Hundborg, Partner Sales Specialist, Aruba

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 2
11:15 - 11:45 (30 min)
Lenovo bærbare flytter igen grænser

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 3
11:15 - 11:45 (30 min)
Lenovo / CT Global / S2D

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 4
11:15 - 11:45 (30 min)
Managed backup giver frihed og sikkerhed for gendannelse

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 5
11:15 - 11:40 (25 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg


11:50
Frokost

12:45
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
SPOR 1
12:45 - 13:15 (30 min)
NetApp

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 2
12:45 - 13:15 (30 min)
Nutanix + Lenovo: Fortsat markedets foretrukne hyperkonvergeret infrastruktur løsning

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 3
12:45 - 13:15 (30 min)
Fujitsu

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 4
12:45 - 13:15 (30 min)
Hitachi / IoT

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 5
12:45 - 13:10 (25 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg


13:20
Pause

13:30
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
SPOR 1
13:30 - 14:00 (30 min)
Fast track your data center overhaul with Fujitsu PRIMEFLEX for vSAN

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 2
13:30 - 14:00 (30 min)
CensorNet: Slip brugerne fri uden af slække sikkerhedstøjlerne

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 3
13:30 - 14:00 (30 min)
CT Global / MS AutoPilot

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 4
13:30 - 14:00 (30 min)
Client-as-a-Service: Skræddersyet og standardiseret drift af digitale arbejdspladser

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 5
13:30 - 13:55 (25 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:05
Pause

14:15
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
SPOR 1
14:15 - 14:45 (30 min)
Windows Server 2019 -

Hør seneste nyt direkte fra Microsoft Ignite i Florida.

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 2
14:15 - 14:45 (30 min)
NetApp / HCI

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 3
14:15 - 14:45 (30 min)
Nutanix / HCI

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 4
14:15 - 14:45 (30 min)
Fortinet

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR 5
14:15 - 14:40 (25 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:50
Pause

15:00
Hvad betyder DevOps, agil og alle de andre metoder for it-afdelingen?
Hør Allan Ebdrup, CTO hos Practio fortælle om hvorfor agile metoder og værktøjer som DevOps bliver stadig mere populære - og hvordan han fik 140 procent mere software med 44 procent færre fejl. Alt sammen uden en traditionel it-afdeling.
Oplægsholder:
Allan Ebdrup
CTO
Practio

15:45
Afrunding

15:50
Netværk og quiz

16:30
Tak for i dag
Mediepartner
Det får du ud af det
  • Hør hvordan andre virksomheder har fået mere it for pengene
  • Indsigt i de nye teknologier
  • Netværk
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 16:30
Sted:
Brøndby Stadion
Brøndby Stadion, 30
2605 Brøndby
Pris:
Gratis deltagelse