Vi ses til SolutionsDay 2018

SolutionsDay 2017 er afholdt. 300 deltagere, 30 leverandører og 3 keynote speakers sørgede sammen for en både spændende og inspirerende dag, som stod i IT-sikkerhedens tegn. Fælles for indlæggene var fokus på virksomhedens medarbejdere. Hackere ved, at mennesker er langt lettere at hacke end maskiner. IT-sikkerhedsspecialister har set, at øget bevidsthed blandt medarbejdere om hvad sikkerhed er og hvordan sikkerhedshændelser ser ud, gør det langt sværere for hackerne at få succes.

Der blev også stillet skarpt på andre og afledede problemstillinger og udfordringer, som tegner vores kunders dagligdag lige nu. Fristen for at overholde persondataforordningen nærmere sig, og faldgruberne er mange. Husk printeren når I planlægger jeres GDPR-strategi. Mange printere rummer personfølsomme data, og er dårligt beskyttede mod hackerangreb.

Ønsker du at modtaget præsentationer fra ét eller flere af dagens 20 ekspertindlæg, så klik her og bestil. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på 3948 4800 eller direkte til din kontaktperson hos Kompetera.

Mediepartner
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 17:00
Sted:
Brøndby Stadion
Brøndby Stadion, 30
2605 Brøndby
Pris:
Gratis deltagelse